Uğur Köyü İlkokulu
UĞUR MEZRASI/ İKİZLER KÖYÜ/MUTKİ/BİTLİS

VİZYON

Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, · Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, · Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, · Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, · Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, · Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

MİSYON

TÜRK MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNU HEDEF VE İLKELERİ ÇERÇEVESİNDE, ´YAŞAMLARINI KAZANMAKTA MAHİR, ÜRETKEN, MUTLU VE GÜVENLİ GENÇLER´ YETİŞTİRMEKTİR.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM